Механізми взаємодії уряду і громадськості в системі електронного урядування - Мартинець, Н.С. (Інформація і право, 2011)
Про розбудову ланки електронного уряду “уряд – громадянин” для інформаційної і технологічної підтримки процесів відкритості і прозорості діяльності органів виконавчої влади, створення можливостей для більш широкої участі громадян у процесах вироблення та прийняття управлінських рішень.