Правове забезпечення національного книговидання у контексті міжнародного досвіду - Бондар, Ю.В. (Інформація і право, 2011)
У статті розглядається досвід правового забезпечення інформаційної сфери, зокрема національного книговидання, в різних країнах, аналізується ґенеза та актуальний стан видавничої справи в Україні.