Міф і міфологічні конотоніми - Лукаш, Г.П. (Ономастичні науки, 2006)
Розглянуто особливості семантичної структури міфологічних конотонімів. Звертається увага на константні конотеми, які зберігаються в міфонімах слов'янського та античного походження й простежуються в конотонімах архетипного порядку.