Духові інструменти в китайській музичній творчості та виконавстві - Лі Сябінь (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті вперше розкриваються провідні тенденції розвитку китайської музичної творчості та виконавства на духових інструментах. Вони висвітлені в їх зв’язках із найважливішими історичними й загальнокультурними процесами в Китаї.