Славний ювілей Тетяни Кари-Васильєвої - Чегусова, З. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
Вчена рада Інституту мистецтвознавства, фольклористики, етнології ім. М. Т. Рильського Національної академії наук України відзначила славний ювілей доктора мистецтвознавства, професора, члена-кореспондента Національної Академії мистецтв України, завідувачки відділу декоративно-прикладного мистецтва ІМФЕ Тетяни Валеріївни Кари-Васильєвої.