Пам’яті Чернігівського любомудра - Шакун, Н. (Сiверянський лiтопис, 2012)
Розглянути ключові проблеми української філософії, а також згадати добрим словом творчість визначного чернігівського любомудра – ставили перед собою організатори Других всеукраїнських філософських читань «Людина. Культура. Освіта», присвячених пам’яті В.І.Шевченка, що відбулися 17 лютого 2012 року в Чернігівському державному інституті економіки і управління.