Проблеми застосування методів оцінки фінансового стану на підприємствах різних галузей національного господарства - Бондарєва, А.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Розглянуто специфіку формування майна та капіталу підприємств різних галузей економіки. Подано рекомендації щодо оцінки фінансового стану промислових, торговельних, сільськогосподарських, транспортних та будівельних компаній.