Методи прогнозування ціноутворення з оптимальними витратами на інноваційно-інвестиційні проекти підприємства - Курган, О.Г. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розроблено рекомендації та пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності промислових підприємств на основі методів прогнозування ціноутворення з оптимальними витратами на інноваційно-інвестиційні проекти підприємства.