Удосконалення технології проведення екологічних експертиз - Лисиченко, Г.В.; Ковалевський, В.В.; Макарчук, В.Г.; Фесай, О.П. (Техногенно-екологічна безпека та цивільний захист, 2010)
Техногенне навантаження в Україні характеризується винятково високим рівнем і різноманітністю впливу на навколишнє середовище. В цих умовах екологічна експертна діяльність є дієвим інструментом підвищення рівня безпеки. Запропоновано один з перспективних напрямків удосконалення процедури екологічної експертизи на базі усунення недоліків класифікації в існуючих нормативних документах.