Методика економічної оцінки екологічних збитків від негативного впливу відходів потенційно небезпечних військових об’єктів на довкілля - Чумаченко, С.М.; Махкамов, М.М.; Шереметов, С.І.; Зотова, Л.М. (Техногенно-екологічна безпека та цивільний захист, 2010)
Викладено підходи до економічної оцінки збитків від відходів потенційно небезпечних військових об’єктів, що грунтуються головним чином на існуючій нормативно-правовій базі природоохоронного законодавства України.