Підходи до класифікації відходів, які утворюються на кораблях військово-морських сил, та заходи для попередження забруднення моря - Сорокін, А.М.; Чумаченко, С.М. (Техногенно-екологічна безпека та цивільний захист, 2010)
Наведений один із можливих підходів до класифікації відходів, що утворюються на кораблях військово-морських сил.