Проблеми кадрового забезпечення Донецького регіону та можливості їх вирішення з позиції соціоекономічної парадигми - Забавіна, К.Ю. (Соціоекономіка, 2010)
Досліджується проблема кадрового забезпечення Донецького регіону, параметри регіонального ринку праці в динаміці та причини структурної незбалансованості попиту і пропозиції робочої сили.