Подружжя Олександр та Софія Русови у суспільно-політичному житті України другої половини ХІХ – початку ХХ ст. - Рахно, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті аналізується участь Олександра та Софії Русових у суспільно-політичному житті України другої половини ХІХ – початку ХХ ст.