Засідання круглого столу за темою «Декоративно-прикладне мистецтво України. Традиції. Проблеми. Перспективи» - Константинівська, О. (Леся Українка і сучасність, 2010)
До 160-річчя від дня народження Олени Пчілки (Ольги Петрівни Косач) 29 жовтня 2009 року в Київському музеї Лесі Українки було проведено засідання круглого столу за темою «Декоративно-прикладне мистецтво України. Традиції. Проблеми. Перспективи».