Дотик до вічності. Про розроблення нового історико/архітектурного плану м. Керчі - Ієвлєва, В. (Відлуння віків, 2010)
У 2009 р. автору статті було доручено очолити історико-містобудівні дослідження одного з найцікавіших стародавніх міст нашої країни Керчі. Метою досліджень було складання нового історико/архітектурного опорного плану з визначенням історичного ареалу і зони охорони найбільш цінних територій в межах сучасного міста.