Каплиця Боїмів у Львові — недосліджена загадка XVII століття - Терещук, Г. (Відлуння віків, 2010)
Мабуть, кожного, хто бував у Львові, вражала неймовірною красою каплиця Боїмів, пам’ятка архітектури у стилі нідерландського маньєризму початку XVIІ століття. Та ось історія родинної усипальниці купця Боїма досліджена лише частково. Виявляється, довкола каплиці Боїмів більше вигадок і легенд, аніж правди.