Покутська тобівка - Кобальчинська, Р. (Відлуння віків, 2010)
У Національному центрі народної культури “Музей Івана Гончара” у серпні цього року з успіхом пройшла персональна виставка народної майстрині Любові Маковійчук-Гумен, де було представлено колекцію з художньої обробки шкіри Національного музею народної архітектури та побуту України.