Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення

В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Горюшкіна, Т.Б., Дзядевич, С.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України 2008
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-4054
record_format dspace
spelling irk-123456789-40542013-02-13T02:12:03Z Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення Горюшкіна, Т.Б. Дзядевич, С.В. Огляди В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів. В обзоре приведена классификация вин и входящих в их состав компонентов, подробно охарактеризованы химический состав сусла и вина, описаны традиционные методы их качественного и количественного анализа с указаним недостатков и преимуществ каждого из методов. Classification of wines and their components were presented, chemical compositions of must and wine were characterized in detail, and traditional methods for their quantitative and qualitative analysis with their advantages and disadvantages were described. 2008 Article Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр. http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 543.2 + 663.253 uk Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Огляди
Огляди
spellingShingle Огляди
Огляди
Горюшкіна, Т.Б.
Дзядевич, С.В.
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
description В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів.
format Article
author Горюшкіна, Т.Б.
Дзядевич, С.В.
author_facet Горюшкіна, Т.Б.
Дзядевич, С.В.
author_sort Горюшкіна, Т.Б.
title Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
title_short Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
title_full Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
title_fullStr Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
title_full_unstemmed Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
title_sort виноградні вина. хімічний склад та методи визначення
publisher Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
publishDate 2008
topic_facet Огляди
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054
citation_txt Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр.
work_keys_str_mv AT gorûškínatb vinogradnívinahímíčnijskladtametodiviznačennâ
AT dzâdevičsv vinogradnívinahímíčnijskladtametodiviznačennâ
first_indexed 2023-10-18T16:29:51Z
last_indexed 2023-10-18T16:29:51Z
_version_ 1796139144693415936