Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів....
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-4054 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-40542013-02-13T02:12:03Z Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення Горюшкіна, Т.Б. Дзядевич, С.В. Огляди В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів. В обзоре приведена классификация вин и входящих в их состав компонентов, подробно охарактеризованы химический состав сусла и вина, описаны традиционные методы их качественного и количественного анализа с указаним недостатков и преимуществ каждого из методов. Classification of wines and their components were presented, chemical compositions of must and wine were characterized in detail, and traditional methods for their quantitative and qualitative analysis with their advantages and disadvantages were described. 2008 Article Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр. http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 543.2 + 663.253 uk Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Огляди Огляди |
spellingShingle |
Огляди Огляди Горюшкіна, Т.Б. Дзядевич, С.В. Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
description |
В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів. |
format |
Article |
author |
Горюшкіна, Т.Б. Дзядевич, С.В. |
author_facet |
Горюшкіна, Т.Б. Дзядевич, С.В. |
author_sort |
Горюшкіна, Т.Б. |
title |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
title_short |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
title_full |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
title_fullStr |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
title_full_unstemmed |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення |
title_sort |
виноградні вина. хімічний склад та методи визначення |
publisher |
Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України |
publishDate |
2008 |
topic_facet |
Огляди |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 |
citation_txt |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр. |
work_keys_str_mv |
AT gorûškínatb vinogradnívinahímíčnijskladtametodiviznačennâ AT dzâdevičsv vinogradnívinahímíčnijskladtametodiviznačennâ |
first_indexed |
2023-10-18T16:29:51Z |
last_indexed |
2023-10-18T16:29:51Z |
_version_ |
1796139144693415936 |