Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів....
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | Горюшкіна, Т.Б., Дзядевич, С.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Склад повітря та стан здоров'я людини
за авторством: Березовський, В.Я., та інші
Опубліковано: (2004) -
Мікроелементний склад мінеральних вод та медико-географічне районування Закарпаття
за авторством: Лемко, І.С., та інші
Опубліковано: (2005) -
Протеїн С: механізми функціонування та методи одержання
за авторством: Жерносєков, Д.Д., та інші
Опубліковано: (2008) -
Амперометричні ферментні біосенсори
за авторством: Дзядевич, С.В.
Опубліковано: (2008) -
Кондуктометричні ферментні біосенсори: теорія, технологія, застосування
за авторством: Дзядевич, С.В.
Опубліковано: (2005)