Колагенолітичні ферменти мікроорганізмів
Мікробні колагенолітичні ферменти гідролізують білки родини колагенів. У роботі наведено дані щодо здатності деградувати колаген ферментами, виділеними з різних груп мікроорганізмів — бактерій, грибів, актиноміцетів та дріжджів. Розглянуто фізико-хімічні властивості, методи виділення і очищення ферм...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | Мацелюх, О.В., Варбанець, Л.Д. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4073 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Колагенолітичні ферменти мікроорганізмів / О. В. Мацелюх, Л. Д. Варбанець // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 3. — С. 13-23. — Бібліогр.: 80 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Глюкоамілаза мікроорганізмів. Біосинтез, властивості, механізм дії та практичне застосування
за авторством: Борзова, Н.В., та інші
Опубліковано: (2009) -
Клітинні і молекулярно-генетичні механізми симбіозу та асоціативної взаємодії мікроорганізмів з рослинами у ризосфері
за авторством: Льошина, Л.
Опубліковано: (2009) -
Вплив умов культивування мікроорганізмів – продуцентів екзополісахаридів на їхній синтез та фізико-хімічні властивості
за авторством: Пирог, Т.П., та інші
Опубліковано: (2003) -
Мікробні α-амілази: виділення, властивості, практичне застосування
за авторством: Варбанець, Л.Д., та інші
Опубліковано: (2008) -
Колекція штамів мікроорганізмів та ліній рослин для харчової і сільськогосподарської біотехнології
за авторством: Корховий, В.І.
Опубліковано: (2015)