Синтез та властивості N-[(1Z)-2-ариламіно-2-оксо-1-(2-оксо-1,2-дигідро-3H-індол-3-іліден)етил]бензамідів - Колісник, С.В.; Болотов, В.В.; Алтухов, О.О.; Шишкіна, С.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Шляхом амінолізу 2-феніл-4-(2-оксоіндолініліден-3)-5-оксазолону ариламінами синтезовані N-[(1Z)-2-ариламіно-2-оксо-1-(2-оксо-1,2-дигідро-ЗН-індол-3-іліден)етил]бензаміди. Вивчені спектральні характеристики синтезованих сполук, проведено рентгеноструктурне дослідження N-[(1Z)-2-аніліно-2-оксо-1 -(2-оксо-1,2-дигідро-ЗН-індол-3-іліден)етил]бензаміду.