Концепція створення регіональних бізнес-інкубаторів сфери послуг - Іщенко, О.А.; Чумаченко, М.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано концептуальну модель організації і функціонування регіонального бізнес-інкубатора сфери послуг і підтримки підприємництва. ----------