Оцінювання ризиків дефолту та реальних опціонів - Гончар, М.С.; Терент’єва, Л.С. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Запропоновано новий метод оцінювання ризиків дефолту та реальних опціонів, який полягає в тому, що інвестор як джерело фінансування за наявності певної інформації про роботу фірми оцінює можливість її дефолту.