Системна методологія моделювання фільтраційних процесів у криволінійних областях з невизначеними ділянками меж - Бомба, А.Я.; Гаврилюк, В.І. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Систематизовано підхід до розв’язання модельних крайових задач на конформні відображення в областях з невизначеними ділянками меж. Побудовано загальний алгоритм їх чисельного розв’язання.