Розробка методик ідентифікації нового антигіперглікемічного фармакологічного засобу, створеного на основі діакамфу та метформіну - Мерзлікін, С.І.; Подгайний, Д.Г. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
Розроблені методики ідентифікації нового антигіперглікемічного фармакологічного засобу, створеного на основі діакамфу та метформіну з використанням методів тонкошарової хроматографії, спектрофотометрії та хімічних реакцій, які є придатними у процесі стандартизації його якості.