Українсько-китайське співробітництво в галузі новітніх біотехнологій (Вісник НАН України, 2012)
29 вересня 2012 року директора Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна Національної академії наук України академіка НАН України і НАМН України Сергія Васильовича Комісаренка було нагороджено орденом Дружби Китайської Народної Республіки.