Словник «Зів’ялого листя» - Загнітко, А.; Михальченко, М. (Українська мова, 2011)
Рецензія на словник: Терлак З. Словник мови поетичної збірки Івана Франка «Зів’яле листя» / Зеновій Терлак. – Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2010. – 394 с.