Росіянізми “так”, “таким чином” у газетних матеріалах - Ріпей М., М. (Українська мова, 2011)
На підставі довідкової літератури і власного редакторського досвіду проаналізовано та відредаговано ненормативне вживання на початку речень лінгвоодиниць “так”, “таким чином”, відокремлених комою. Приклади наведено з газет “День” і “Дзеркало тижня”.