Перший і єдиний у незалежній Україні (до 15-річчя польоту в космос першого космонавта України Л.К. Каденюка) (Вісник НАН України, 2013)
21 листопада 2012 р. відбулося спільне засідання Ради з космічних досліджень Національної академії наук України та Колегії Державного космічного агентства України з нагоди 15-річчя польоту в космос першого космонавта незалежної України Героя України Л.К. Каденюка.