Наукова спадщина О.О. Русова в контексті актуальних проблем української етнології - Скрипник, Г. (Народна творчість та етнографія, 2007)
У лютому виповнилося 160 років з дня народження відомого вченого, етнографа, статистика та громадського діяча Олександра Русова.