Білоруський автентичний фольклор і постфольклор: національне й інтернаціональне - Морозов, О.В. (Слов’янський світ, 2010)
У статті порушено актуальне для сучасної білоруської фольклористики питання: взаємодія національних та інтернаціональних компонентів у білоруському фольклорі та постфольклорі. Об’єктом уваги дослідження є білоруський автентичний фольклор» насамперед його функціональні ознаки та жанрова специфіка.