Матеріали до словника нових слів і значень (слова з прикладкою Інтернет) - Чемеркін, С. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті подано перелік слів із прикладкою Інтернет, які трапляються у Всесвітній мережі. Зазначено, що сучасне лінгвальне середовище набуває нових рис, однією з яких є активізація прикладкових форм у препозиції до іменника й написанні через дефіс у всіх стильових різновидах української мови й соціокультурних комунікативних ситуаціях. Розлогий ряд реєстрових слів свідчить про активне упровадження цифрових технологій, зокрема Інтернету, у життя соціуму.