Релiгiйно-моральне формування особистостi молодшого школяра: релiгiєзнавчий аналiз проблеми - Ковцуняк, С. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
Свiтлана Ковцуняк. Релiгiйно-моральне формування особистостi молодшого школяра: релiгiєзнавчий аналiз проблеми. Дослiдження присвячене релiгiєзнавчому аналiзу проблеми впровадження системи релiгiйного навчання й виховання в сензитивному перiодi формування моральностi особистостi - молодшому шкiльному вiцi. Автор висвiтлює мiсце та роль альтернативних пiдходів у системному впровадженні релiгiйно-морального виховання засобами християнськоi етики. Ключовi слова: духовнiсть, релiгiйнiсть, полiконфесiйнiсть, християнська моральнiсть, християнська етика, молодшийшкiльний вiк.