Механізми кріопошкодження дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiaе при заморожуванні у водному розчині диметилсульфоксиду з постійною швидкістю у контейнерах циліндричної форми

Визначено колонієутворюючу здатність дріжджових грибів S. cerevisiае, суспендованих у розчині “10% диметилсульфоксиду – 0,135М NaCl – вода”, після заморожування зі швидкостями 1, 5 та 10°С/хв. Методом точкової термографії встановлено залеж- ність локальної середньої швидкості охолодження у зразку,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
Дата:2010
Автор: Сакун, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2010
Назва видання:Проблемы криобиологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/44457
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Механізми кріопошкодження дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiaе при заморожуванні у водному розчині диметилсульфоксиду з постійною швидкістю у контейнерах циліндричної форми / О.В. Сакун // Пробл. криобиологии. — 2010. — Т. 20, № 1. — С. 59-65. — Бібліогр.: 8 назв. — укр., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine