Управління процесами реструктуризації промислових підприємств в умовах економічних реформ - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Погайдак, О. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті визначається сутність реструктуризації промислових підприємств. Запропоновано заходи та методологічні підходи щодо проведення щодо проведення реструктуризації на промислових підприємствах в умовах економічних реформ.