Коррекция состояния иммунной системы крыс с адъювантным артритом введением липидной фракции плаценты - Кравченко, М.А.; Сафранчук, О.В.; Гольцев, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Введення ліпідної фракції плаценти, отриманої методом кріогенного молекулярного фракціонування, на фоні розвитку ад’ювантного артриту оказує корегуючий вплив у відношенні як вмісту, так і функціональної активності регуляторних Т-клітин регіональних лімфовузлів, що призводить до зниження інтенсивності клінічних ознак захворювання.