Равновесия Курно–Нэша и Бертрана–Нэша для гетерогенной дуополии дифференцированных продуктов - Горбачук, В.М. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Знайдено аналітичні вирази рівноважних випусків, цін, прибутків у рівновагах Курно–Неша та Бертрана–Неша, коли всі параметри дуополії диференційованих продуктів мають різні значення.Показано, що знаки різниць між такими випусками, цінами, прибутками залежать від факту доповнюваності чи замінюваності продуктів. Введено поняття екзогенних, ендогенних, асиметричних диференційованих продуктів.