О некоторых прикладных задачах теории случайных полей - Кнопов, П.С. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Обговорюються деякі класи прикладних задач теорії випадкових полів та запропоновано методи їх розв’язання. Розглянуто приклади із різних галузей науки та техніки.