Визначення місця стратегії розвитку в класифікації стратегій - Костін, Ю.Д.; Левицький, Ю.А. (Вісник економічної науки України, 2009)
В статті на основі дослідження класифікацій стратегій підприємств і удосконаленого автором поняття «стратегія розвитку корпорацій» запропоновано нову класифікаційну ознаку «по відношенню до розвитку» і визначено стратегії, які мають властивості стратегії розвитку і ті, які не мають властивостей стратегії розвитку, орієнтовані лише на виживання