Формування інноваційної моделі сталого розвитку України в посткризовий період - Шевчук, В.Я. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
У статті проаналізовано негативні аспекти процесів глобалізації і на цій основі обґрунтовано доцільність впровадження інноваційної політики сталого розвитку як на світовому, так і на національному рівні; запропоновано шляхи впровадження зазначеної моделі в Україні.