Мотивація персоналу в період економічної кризи - Ровенська, В.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
В статті розглядаються проблеми мотивації персоналу в період економічної кризи. У теперішній ситуації, для підприємства дуже важливо зберегти ефективність персоналу, ефективність роботи. В цьому випадку підприємству слід вдатися до кадрозберігаючого підходу. Та коли матеріальна винагорода стає недозволеною розкішшю, на перше місце виходять інші способи стимулювання співробітників на ефективну роботу — нематеріальне стимулювання.