Стандарти фінансового ринку як засіб його прозорості та ефективності - Бондаренко, М.І.; Чигрінов, В.І.; Абрамова, І.М. (Вісник економічної науки України, 2010)
Стаття присвячена проблемам розвитку інституту стандартів оцінки результативності інвестування. Розглянуто перспективи розвитку ринку та фінансових інструментів інвестування, проаналізовано світовий досвід.