Криза рівноваги, або актуальні проблеми глобальної енергоефективності - Коміренко, В.І. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
У статті зроблено спробу наукового обґрунтування стратегічного розвитку інноваційних підходів до глобальної енергоефективності шляхом проведення їх моніторингу та моделювання оптимального співвідношення.