Обрядова їжа українців як традиційна суспільна цінність
Мета статті полягає у вивченні особливостей народної обрядової їжі як незмінного атрибуту в історичному аспекті.
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Покотило, К.С., Школенко, Д.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/45984 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Обрядова їжа українців як традиційна суспільна цінність / К.С. Покотило, Д.В. Школенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 228. — С. 173-174. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Жінка в житті та творчості Івана Яковича Франка
за авторством: Покотило, К.С, та інші
Опубліковано: (2013) -
Жінка в житті та творчості Івана Яковича Франка
за авторством: Покотило, К.С., та інші
Опубліковано: (2013) -
Симфонія жіночих образів у творчості Лесі Українки та Роберта Грейвса
за авторством: Школенко, Д.В.
Опубліковано: (2011) -
Родовые династии и кланы в образной системе шотландской литературы раннего средневековья
за авторством: Джапарова, Э.К., та інші
Опубліковано: (2012) -
Перформативні етикетні фразеологізми як відображення фрагменту духовної культури українців
за авторством: Литвиненко, О.Ю.
Опубліковано: (2012)