Обрядова їжа українців як традиційна суспільна цінність
Мета статті полягає у вивченні особливостей народної обрядової їжі як незмінного атрибуту в історичному аспекті.
Збережено в:
Видавець: | Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
---|---|
Дата: | 2012 |
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/45984 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Обрядова їжа українців як традиційна суспільна цінність / К.С. Покотило, Д.В. Школенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 228. — С. 173-174. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!