Методологічні засади формування резервного фонду фінансово-кредитними установами в умовах фінансово-економічної кризи - Тутова, О.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Досліджуються питання невиконання фінансово-кредитними установами своїх зобов’язань в умовах фінансово-економічної кризи. Проведено аналіз різних підходів до моделювання цієї проблеми. Дістали подальшого розвитку питання створення резервних фондів у випадку дефолта, проблема кореляції дефолтів.