Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення
Мета статті – це аналіз конкурентоспроможності продукції на прикладі молочного підприємства на вітчизняному і світовому ринках та розробка рекомендацій щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Гладка, Л.І., Зюзін, В.О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46112 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення / Л.І. Гладка, В.О. Зюзін // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 230. — С. 16-18. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції на промисловому підприємстві
за авторством: Наливайченко, С.П., та інші
Опубліковано: (2011) -
Підвищення конкурентоспроможності підприємств легкої промисловості на засадах оптимізації витрат виробництва
за авторством: Бугас, Н.В.
Опубліковано: (2007) -
Підвищення конкурентоспроможності підприємств легкої промисловості на засадах оптимізації витрат виробництва
за авторством: Бугас, Н.В.
Опубліковано: (2007) -
Розвиток молочної промисловості в Україні
за авторством: Шелест, О.Л.
Опубліковано: (2011) -
Розвиток молочної промисловості в Україні
за авторством: Фоміна, А.С.
Опубліковано: (2011)