Діагностика передкризових станів у світовій економіці за допомогою індикаторів передвісників - Дербенцев, В.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення універсальних індикаторів-передвісників глобальних циклічних криз у світовій економіці.