Манифест разработчиков инженерно-технологического базиса ЭММ СЭС - Никифоров, А.А.; Родионов, А.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Присвячена пом'яті академіка О.О. Бакаєва. Крім меморіальної, має частини: 1. Стратегічне управління реорганізацією творчої діяльності інженерно-технологічних розробників з позицій Вченого секретаря Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем. 2. Протектологія як мистецтво стратегічного захисту та нападу в іграх розумів та інтелектів на ланах ЕММ СЕС. 3. Маніфест розробників інструментарію ЕММ СЕС.