Методичні основи розробки автоматизованої системи прогнозу виконання банківських угод - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Запропоновані методичні основи автоматизованого прогнозування результатів виконання банківських угод за умов функціонування в банку автоматизованої банківської системи. Запропонована функціональна схема взаємодії реальної бази даних автоматизованої банківської системи та власної бази даних автоматизованої системи прогнозу виконання банківських угод.